For Sale in Overmere, East Flanders

Overmere, East Flanders,Belgium
For Sale 289,000, - EUR 
31272 89 m2 3 Bedrooms 2 Bathrooms

Ben je op zoek naar een volledig gerenoveerde en instapklare woning in Overmere? Lees dan zeker even verder.

De centrale ligging met vlotte verbinding naar Berlare, Lokeren en centrum, de aanwezigheid van 3 slaapkamers en de goede EPC score van 178 kWh/m² vormen enkele pluspunten van deze strakke moderne woning. Noteer ook alvast de conforme elektriciteitskeuring.

Indeling:
Kelder: droge stockagekelder

GLV: je komt binnen via de inkomhal met apart toilet, die toegang biedt tot de lichtrijke open keuken. De hyper-geïnstalleerde keuken werd voorzien van de nodige toestellen en heeft eveneens een kookeiland. Via een gang heb je meteen toegang tot de grote leefruimte! Beiden ruimtes vinden connectie door een aangelegde tuin/buitenruimte. Verder op het gelijkvloers bevindt zich een aparte berging /technische ruimte die voorzien is van de nodige aansluitingen voor wasmachine/droogkast. Ook treffen we een eerste badkamer aan op het gelijkvloers bestaan uit een inloopdouche, een ligbad en dubbele lavabo in meubel en een spender onder de trap.

1steV: via de nachthal, met apart toilet, bereik je de de 3 ingerichte slaapkamers waarvan 1 met een badkamer bestaande uit een inloopdouche en lavabo.

Extra troeven:
– Zeer goede EPC-score (178 kWh/m²)
– Centrale ligging te midden van het centrum te Overmere met vlotte verbinding naar Berlare & Lokeren
– Conforme elektriciteitskeuring
– 3 grote slaapkamers
– Totaalrenovatie! (2020)

Benieuwd wat deze volledig gerenoveerde, instapklare woning nog meer te bieden heeft? Maak dan zeker jouw afspraak op 09 310 77 07 of info@ woonhoekvastgoed.be.

Property on Map

Similar Properties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *