House For Sale in Overmere, East Flanders

Overmere, East Flanders,Belgium
For Sale 299,000, - EUR - House
31201 237 m2 3 Bedrooms 1 Bathroom

Ben je op zoek naar een recente (2016) en moderne woning in Overmere? Lees dan zeker even verder.

De rustige, centrale, kindvriendelijke buurt, de aanwezigheid van 3 slaapkamers, de vloerverwarming in de gehele woning en de uitmuntende EPC score van 82,07 kWh/m² (E-peil 43) vormen enkele pluspunten van deze strakke moderne woning. Noteer ook alvast de conforme elektriciteitskeuring.

Indeling:
GLV: je komt binnen via de inkomhal met apart toilet, die toegang biedt tot de lichtrijke woonkamer met open keuken. De hyper-geïnstalleerde keuken werd voorzien van de nodige toestellen en heeft eveneens een leuke toog waar het gezellig tafelen is. Verder bevindt zich aansluitend een berging/technische ruimte die voorzien is van de nodige aansluitingen voor wasmachine/droogkast. Vanuit de keuken en leefruimte heb je toegang tot het zonnige terras en de omheinde tuin met tuinhuis. Er is een private zijwegel die uitkomt achteraan de woning, ideaal voor fietsen/vuilnisbakken! Vooraan de woning is er een aangelegde voortuin en een oprit die plaats biedt voor 2 wagens.

1steV: via de nachthal bereik je de modieuze badkamer met douche, dubbele lavabo in meubel en toilet, alsook de 3 ingerichte slaapkamers.

Extra troeven:
– Zeer goede EPC-score (82,07 kWh/m²)
– Rustige ligging te midden van het centrum te Overmere in een kindvriendelijke wijk
– Conforme elektriciteitskeuring
– Vloerverwarming in de gehele woning
– Zonnige omheinde tuin met zijpoort naar naastgelegen wegel

Benieuwd wat deze energiezuinige woning, gelegen op een toplocatie, nog meer te bieden heeft? Maak dan zeker jouw afspraak op 09 310 77 07 of info@ woonhoekvastgoed.be.

Property on Map

Similar Properties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *