House For Sale in Overmere, East Flanders

Overmere, East Flanders,Belgium
For Sale 349, - EUR - House
29478 310 m2 3 Bedrooms 2 Bathrooms

Ben je op zoek naar een prachtig, gerenoveerde woning met 3 slaapkamers nabij het centrum van Overmere, maar die toch rustig gelegen is? Lees dan snel verder.

De luxueuze afwerking, de 3 slaapkamers & de totaalrenovatie (gelijkwaardig aan nieuwbouw) omvatten slechts enkele van de sterke punten. Bekijk ook zeker de conforme elektriciteit en de 2 moderne badkamers.

Indeling:
GLV: je komt binnen in deze woning via de inkomhal. Deze hal biedt aan de rechterzijde toegang tot de berging met voorziening droogkast/wasmachine en aan de linkerzijde tot de grote leefruimte. Via de deur kom je in de lichtrijke hyper-geÏnstalleerde open keuken die voorzien is van alle comfort en ingebouwde toestellen. De eetkamer biedt vervolgens zicht op de naastgelegen zonnige stadstuin. Via het schuifraam in de keuken is er toegang tot het terras en de zonnige tuin. Hier is het steeds gezellig vertoeven en kom je volledig tot rust.
De 1ste moderne badkamer op het gelijkvloers is voorzien van zwarte designelementen en bestaat uit een ruime inloopdouche, dubbele lavabo in meubel en een hangtoilet. Verder is hier ook nog een spender onder de trap en is er een grote aparte garagebox met automatische sectionaalpoort en een ruime oprit die plaats biedt aan minstens 2 wagens.

1steV: nachthal met 3 ruime slaapkamers met laminaat. Op elke kamer is er zowel tv- als internetaansluiting aanwezig. Verder is hier ook nog een 2de moderne badkamer aanwezig met witte designelementen bestaande uit een ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo in meubel en een hangtoilet.

Troeven:
– 2 moderne luxueuze badkamers
– Conforme elektriciteitskeuring
– Hyper geïnstalleerde open keuken
– Fraai aangelegde tuin, aparte garagebox en oprit
– Volledig gerenoveerde en instapklare woning!

De woning is gelijkwaardig met een nieuwbouwwoning én met als voordeel aan te kopen onder 6% registratie en dus geen BTW!

Wordt deze instapklare, luxueuze woning met 3 slaapkamers jouw nieuwe thuis? Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren op 09 310 77 07 of via info@woonhoekvastgoed.be

Property on Map

Similar Properties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *