House For Sale in Lokeren, East Flanders

Lokeren, East Flanders,Belgium
For Sale 395,000, - EUR - House
29432 299 m2 5 Bedrooms 2 Bathrooms

Je bent op zoek naar een ruime, instapklare en moderne woning die voldoet aan het hedendaagse comfort? Dan is deze HOB zeker een bezoek waard.
Deze instapklare woning heeft 5 slaapkamers, een leuke tuin met zonnig terras en een zij-poortje met oprit. De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk, vlakbij het centrum van Lokeren en heeft heel wat leuks te bieden. Op slechte enkele minuten van invalswegen E17/N70.

Indeling:
GLV: Via de inkomhal met vestiaire en apart toilet, kom je uit in een ruime hal. Van hieruit kan je zowel naar de 1ste lichtrijke leefruimte, alsook naar de berging/technische ruimte met voorziening droogkast/wasmachine. Achteraan de woning bevindt zich de 2de leefruimte. Deze is opgedeeld in een ruime zit- en eethoek en vloeit over in de open keuken. De open geïnstalleerde keuken is voorzien van alle toestellen. Via de achterdeur is er toegang tot de tuin met een zonnig terras. De tuin met tuinberging is volledig omheind en heeft een zij-poortje met ruime oprit. Achtergelegen is er een speelplein voor de kinderen en is gelegen in een kindvriendelijke buurt.

1ste V: Vaste trap naar de nachthal, 3 grote slaapkamers en een moderne badkamer voorzien van een ligbad, douchecabine en wastafel in meubel en een toilet.
2de V: Vaste trap naar de nachthal. Hier bevinden zich nog 2 grote slaapkamers met veluxramen, waarvan 1 slaapkamer een aparte ruimte met douchevoorziening heeft en de andere slaapkamer toegang geeft tot de geïsoleerde zolder.
zolder: de bergzolder is te bereiken via een uittrekbare trap.

Extra’s:
– Uitstekende EPC-score (139 kWh/m²)`
– Conforme elektriciteit
– Regenwaterput (5.200L) met aansluiting op buitenkraantje, toiletten
– Overal elektrische rolluiken, ventilatiesysteem type: C
– 5 grote slaapkamers, ideaal voor een groot gezin!

Interesse in deze instapklare woning met 5 slaapkamers gelegen in een kindvriendelijke buurt? Neem dan snel contact op via 09 310 77 07 of info@woonhoekvastgoed.be.

Property on Map

Similar Properties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *